Інгредієнти:
|
Приготування курячих сердечок в томатно-сметанному соусі:
Курячі сердечка розрізати навпіл, очистити від згустків крові і трубочок, добре промити.
|
Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками.
|
Моркву почистити, порізати кубиками, або натерти на крупній терці.
|
В сковорідку налити олію, добре розігріти і злегка обсмажити курячі сердечка (5 хв.).
|
Потім додати моркву, цибулю, посолити, поперчити, перемішати і смажити все разом на середньому вогні приблизно 10 хв. (до м’якості моркви).
|
Після цього додати очищений від шкірки і подрібнений в блендері помідор.(Помідор також можна подрібнити ножем).
|
Слідом додати сметану (за бажанням, тут можна додати ще й трошки води 50-100 гр.), перемішати, швидко довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 15хв.
|
Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі готові. На гарнір можна подати картопляне пюре, макарон, гречану кашу.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий