среда, 27 февраля 2013 г.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі.
Інгредієнти:
  • курячі сердечка - 500 гр.
  • морква - 150 гр.
  • цибуля ріпчаста - 150 гр.
  • помідори (1 шт.) - 100-150 гр.
  • сметана - 120 гр.
  • соняшникова олія для смаження
  • сіль, чорний мелений перець
Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі. Інгредієнти.

Приготування курячих сердечок в томатно-сметанному соусі:
Курячі сердечка розрізати навпіл, очистити від згустків крові і трубочок, добре промити.
Розрізані навпіл курячі сердечка.
Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками.
Порізана кубиками цибуля.
Моркву почистити, порізати кубиками, або натерти на крупній терці.
Порізана кубиками морква.
В сковорідку налити олію, добре розігріти і злегка обсмажити курячі сердечка (5 хв.).
Курячі сердечка смажаться.
Потім додати моркву, цибулю, посолити, поперчити, перемішати і смажити все разом на середньому вогні приблизно 10 хв. (до м’якості моркви).
Додаємо моркву, цибулю, сіль та перець.
Після цього додати очищений від шкірки і подрібнений в блендері помідор.(Помідор також можна подрібнити ножем).
Додаємо томати.
Слідом додати сметану (за бажанням, тут можна додати ще й трошки води 50-100 гр.), перемішати, швидко довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 15хв.
Додаємо сметану.
Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі готові. На гарнір можна подати картопляне пюре, макарон, гречану кашу.
Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі готові.

Комментариев нет:

Отправить комментарий