среда, 27 февраля 2013 г.

Салат “Грецький”


Грецький салат. Фотографія.
Інгредієнти:
  • Помідори - 400 гр.
  • Болгарський перець - 350 гр.
  • Огірки - 400 гр.
  • Цибуля - 150 гр.
  • Бринза, або сир Фета - 200 гр.
  • Оливки чорні без кісточок - 150 гр.
Для заправки:
  • Оливкова, чи соняшникова олія - 5 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ст. л. (половина середнього лимона)
  • Сіль, перець.
Грецький салат. Інгредієнти.

Приготування:
Нарізати соломкою болгарський перець.
Нарізаний соломкою болгарський перець.
Цибулю нарізати півкружельцями.
Нарізана півкружельцями цибуля.
Нарізати півкружельцями огірки.
Нарізані півкружельцями огірки.
Крупними кусочками нарізати помідори.
Нарізані доволі крупно помідори.
Нарізати кубиками бринзу (або Фета).
Нарізана крупними кубиками бринза.
Всі інгредієнти викласти в салатницю, посолити, поперчити, додати лимонний сік і олію та вимішати. Потім обережно викласти бринзу (бринзу не перемішувати щоб не втратила форму бо вона досить ніжна) і цілі оливки. Прикрасити зеленню. “Грецький” салат готовий.
Змішані і заправлені соусом інгредієнти.


Комментариев нет:

Отправить комментарий