Інгредієнти на 3,5 - 4 л. води:
|
Приготування:
М'ясо відварити протягом 1,5 години.
|
Потім нарізати м'ясо кубиками.
|
Додати в каструлю.
|
Цибулю подрібнити.
|
Моркву натерти на крупній терці.
|
Буряк помити, трохи відварити (приблизно 30 хв.) очистити від шкірки і нарізати соломкою.
|
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і нарізати дрібними кубиками.
|
Капусту нашаткувати соломкою.
|
Буряк обсмажити на соняшниковій олії.
|
Потім додати помідори (чи томатну пасту), оцет і тушкувати протягом 5-7 хв.
|
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії.
|
Додати моркву і обсмажити.
|
Картоплю нарізати кубиками.
|
У киплячий бульон додати картоплю, довести до кипіння і посолити.
|
Потім додати капусту і поварити на невеликому вогні 5 хв.
|
Тоді додати буряк і варити ще 10 хв.
|
Потім додати цибулю і моркву.
|
Додати лавровий лист, поперчити і якщо необхідно досолити.
|
Витиснути через часникодавку часник і відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 20-30 хв.
|
Український червоний борщ готовий. До борщу можна подати пампушки з часником.
|
При подачі в тарілку додати сметану, січену зелень.
Комментариев нет:
Отправить комментарий