Інгредієнти на 3 л. води:
|
Приготування:
*** За бажанням в суп з фрикадельками можна додати корінь петрушки.
В посудину викласти фарш. Додати подрібнену в блендері, чи натерту на дрібній терці цибулю, яйце, посолити і поперчити.
|
Все добре вимішати (вимішувати до тих пір, поки фарш не стане в'язким, приблизно 10 хв.).
|
З готового фаршу наробити фрикадельки. Щоб фарш не прилипав до рук, періодично змочуйте їх у воді.
|
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
|
Моркву почистити, натерти на крупній терці.
|
Почистити цибулю і зробити надрізи навхрест (глибиною до половини цибулі).
|
В киплячу воду покласти картоплю.
|
Слідом покласти цибулю.
|
Зразу за цибулею покласти моркву, довести до кипіння, посолити. Хай все повариться 5 хв.
|
Потім додати в каструлю фрикадельки, варити ще 10 хв.
|
Після цього додати лавровий лист і духмяний перець, поварити ще 5 хв. і відставити з вогню. Варену цибулю вийняти з каструлі. Суп з фрикадельками готовий.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий