среда, 27 февраля 2013 г.

Оладки з яблуками



Інгредієнти
1 скл. кефіру
1 яйце
1 ст.л. олії або топленого вершкового масла

1 скл. борошна
1/3 ч.л. соди
1 ч.л. розпушувачу
дрібка солі
2 ст.л. цукру
1 велике або 2 невеликих яблука
олія для смаження
Приготування
Яблуко почистіть та наріжте тонкими пластинками
Кефір, яйце та олію збийте віничком, додайте сіль, цукор, соду і розпушувач
Додайте борошно, а тоді яблука. Перемішайте ложкою
Тісто викладайте ложкою на розігріту сковорідку, змащену олією (близько 2 ст.л.)
Смажте з двох сторін на середньому вогні до зарум’янення. Результат Вас приємно порадує. Смачног

Комментариев нет:

Отправить комментарий