Інгредієнти:
|
Приготування безе:
Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.
Бажано використовувати охолоджені (в холодильнику) білки, тоді вони краще збиваються. |
Потім поступово (по 1-2 ст. л.) до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером.
|
Білки разом з цукром збити в густу штивну масу (до твердих піків).
|
Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко. Це слід робити швидко, тому що збиті білки мають властивіть “осідати”. Сушити безе в духовці при мінімальній температурі (100 °С) протягом 1,5-2 год. (в залежності від розміру відсаджених безе). Охолоджувати безе краще в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята.
|
Безе готове.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий