среда, 27 февраля 2013 г.

Безе


Безе. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • білки - 4 шт.
  • цукор - 200 гр.
  • дрібка солі
Безе.

Приготування безе:
Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.
Бажано використовувати охолоджені (в холодильнику) білки, тоді вони краще збиваються.
Збиваємо білки.
Потім поступово (по 1-2 ст. л.) до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером.
Додаємо цукор і продовжуємо збивати.
Білки разом з цукром збити в густу штивну масу (до твердих піків).
Збиті в штивну піну білки.
Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко. Це слід робити швидко, тому що збиті білки мають властивіть “осідати”. Сушити безе в духовці при мінімальній температурі (100 °С) протягом 1,5-2 год. (в залежності від розміру відсаджених безе). Охолоджувати безе краще в духовці, вимкнувши газ і трошки привідкривши дверцята.
Безе на деко.
Безе готове.
Безе готове.

Комментариев нет:

Отправить комментарий