четверг, 7 марта 2013 г.

Морква по-корейськи


Морква по-корейськи.
Інгредієнти:
  • морква - 500 гр.
  • ріпчаста цибуля - 150 гр.
  • часник - 3-4 зубчики
  • соняшникова рафінована олія - 100 гр.
  • оцет 9% - 1-2 ст. л.
  • цукор - 1 ч. л.
  • коріандр - 1 ч. л.
  • червоний пекучий перець - 1 / 4 ч. л. (або за смаком)
  • сіль, свіжомелений чорний перець - за смаком
Морква по-корейськи. Інгредієнти.

Приготування моркви по-корейськи:
Моркву помити, почистити і натерти на терці для корейської моркви, посолити, злегка пом’яти рукою і залишити на 15-20 хв. Потім, за бажанням, сік, що пустить морква, можна злити, але моркву відтискати не потрібно.
Потерта на терці морква.
Цибулю очистити і нарізати крупними шматками.
Доволі крупно порізана цибуля.
На сковорідці розігріти олію, викласти цибулю і підсмажити її до коричневого кольору. Потім цибулю вийняти зі сковорідки, вона нам більше не знадобиться.
Цибуля смажиться.
Поки смажиться цибуля, змолоти, або перетерти в ступці коріандр, чорний і червоний пекучий перець.
Спеції в ступці.
До моркви викласти перетерті спеції, вичавлений через часникодавку часник, цукор і оцет.
До моркви додаємо спеції.
Потім до моркви вилити розжарену олію, що залишилася після смаження цибулі. Все ретельно перемішати і залишити на 1-2 год., або й більше, від цього морква стане ще смачніша.
Додаємо до моркви гарячу олію.
Морква по-корейськи готова.
Морква по-корейськи готова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий