Інгредієнти:
|
Приготування моркви по-корейськи:
Моркву помити, почистити і натерти на терці для корейської моркви, посолити, злегка пом’яти рукою і залишити на 15-20 хв. Потім, за бажанням, сік, що пустить морква, можна злити, але моркву відтискати не потрібно.
|
Цибулю очистити і нарізати крупними шматками.
|
На сковорідці розігріти олію, викласти цибулю і підсмажити її до коричневого кольору. Потім цибулю вийняти зі сковорідки, вона нам більше не знадобиться.
|
Поки смажиться цибуля, змолоти, або перетерти в ступці коріандр, чорний і червоний пекучий перець.
|
До моркви викласти перетерті спеції, вичавлений через часникодавку часник, цукор і оцет.
|
Потім до моркви вилити розжарену олію, що залишилася після смаження цибулі. Все ретельно перемішати і залишити на 1-2 год., або й більше, від цього морква стане ще смачніша.
|
Морква по-корейськи готова.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий