четверг, 7 марта 2013 г.

Перець фарширований м’ясом і кукурудзою


Перець фарширований м’ясом і кукурудзою. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • болгарський перець - 6-7 шт.
  • фарш - 500 гр. (по 250 гр. свинного і яловичого)
  • консервована кукурудза - 300 гр.
  • черства булочка - 1 шт.
  • яйце - 1 шт.
  • січена зелень петрушки - 3 ст. л.
  • різана зелена цибуля - 3 ст. л.
  • цибуля велика - 1 шт.
  • помідор великий - 1 шт.
  • твердий сир - 50 гр.
  • сіль, чорний мелений перець
Перець фарширований м’ясом і кукурудзою.

Приготування фаршированого перця:
Булочку розмочити в холодній воді.
Замочена у воді булочка.
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
Порізана дрібними кубиками цибуля.
З кукурудзи злити рідину.
Консервована кукурудза.
Зелень петрушки дрібно посікти.
Січена зелень петрушки.
Зелену цибулю також дрібно порізати.
Дрібно порізана зелена цибуля.
В велику посудину викласти фарш, дрібно нарізану цибулю (1 / 3 частину відкласти для підливи), яйце і відтиснену від води булочку. Посолити, поперчити і добре вимісити рукою.
Фарш, цибуля і яйце.
До фаршу викласти кукурудзу, зелень петрушки і цибулі. Знову добре вимісити.
Додаємо кукурудзу, петрушку і зелену цибулю.
Перець підготувати до фарширування:зрізати верхні частини з плодоніжками, очистити від насіння і перегородок.
Підготовлений до фарширування перець.
Підготовлені перці наповнити фаршем.
Перець фарширований м’ясом і кукурудзою.
Помідор очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками.
Дрібно порізаний помідор.
У каструлі, де буде готуватися перець, на оливковій олії підсмажити цибулю, що залишилася, до прозорого стану.
Обсмажується цибуля.
Додати нарізані помідори, добре посолити і на середньому вогні припустити 5-7 хв, періодично помішуючи.
Додаємо до цибулі помідор.
Потім в каструлю викласти перець, як на фото, і долити 100 мл води.
Викладаємо фарширований перець в каструлю. Доливаємо в каструлю воду.
Накрити кришкою, швидко довести до кипіння.
Доводимо вміст каструлі до кипіння.
Потім перець притрусити тертим на крупній терці сиром і запікати у розігрітій до 200 °С духовці, приблизно 45 хв.
За бажанням сир можна додати за 5 хв. до готовності.
Викладаємо на фаршировані перці тертий сир.
Фарширований перець готовий.
Перець фарширований м’ясом і кукурудзою готовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий