Інгредієнти:
|
Приготування фаршированого перця:
Булочку розмочити в холодній воді.
|
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
|
З кукурудзи злити рідину.
|
Зелень петрушки дрібно посікти.
|
Зелену цибулю також дрібно порізати.
|
В велику посудину викласти фарш, дрібно нарізану цибулю (1 / 3 частину відкласти для підливи), яйце і відтиснену від води булочку. Посолити, поперчити і добре вимісити рукою.
|
До фаршу викласти кукурудзу, зелень петрушки і цибулі. Знову добре вимісити.
|
Перець підготувати до фарширування:зрізати верхні частини з плодоніжками, очистити від насіння і перегородок.
|
Підготовлені перці наповнити фаршем.
|
Помідор очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками.
|
У каструлі, де буде готуватися перець, на оливковій олії підсмажити цибулю, що залишилася, до прозорого стану.
|
Додати нарізані помідори, добре посолити і на середньому вогні припустити 5-7 хв, періодично помішуючи.
|
Потім в каструлю викласти перець, як на фото, і долити 100 мл води.
|
Накрити кришкою, швидко довести до кипіння.
|
Потім перець притрусити тертим на крупній терці сиром і запікати у розігрітій до 200 °С духовці, приблизно 45 хв.
За бажанням сир можна додати за 5 хв. до готовності. |
Фарширований перець готовий.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий