Інгредієнти:
|
Приготування тушкованої печінки:
Цей популярний рецепт – один з найпростіших способів швидко і легко приготувати смачненьку печінку. За бажанням, вершки можна замінити сметаною, і краще домашньою, тому що магазинна чомусь частенько в мене згортається :)
Цибулю порізати півкільцями.
|
На олії засмажити її до золотистого кольору.
|
Тим часом печінку очистити від плівок і нарізати невеликими шматками.
|
До підсмаженої цибулі додати печінку і смажити її 5-7 хв., періодично помішуючи. Після цьго посолити і поперчити.
|
Потім до печінки додати вершки і на середньому вогні тушкувати її 10-15 хв.
|
Печінка тушкована з вершками готова.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий