четверг, 7 марта 2013 г.

Печінка тушкована з вершками


Печінка тушкована з вершками. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • печінка куряча - 500 гр.
  • вершки (20 % жирності) - 300 гр.
  • цибуля - 200 гр.
  • сіль, перець
  • олія для смаження
  • зелень кропу
Печінка тушкована з вершками.

Приготування тушкованої печінки:

Цей популярний рецепт – один з найпростіших способів швидко і легко приготувати смачненьку печінку. За бажанням, вершки можна замінити сметаною, і краще домашньою, тому що магазинна чомусь частенько в мене згортається :)
Цибулю порізати півкільцями.
Нарізана півкільцями цибуля
На олії засмажити її до золотистого кольору.
Цибуля смажиться на сковорідці.
Тим часом печінку очистити від плівок і нарізати невеликими шматками.
Нарізана на шматки печінка.
До підсмаженої цибулі додати печінку і смажити її 5-7 хв., періодично помішуючи. Після цьго посолити і поперчити.
Печінка обсмажується.
Потім до печінки додати вершки і на середньому вогні тушкувати її 10-15 хв.
Додаємо до печінки вершки і тушимо.
Печінка тушкована з вершками готова.
Печінка тушкована з вершками готова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий