четверг, 7 марта 2013 г.

Салат “Капрезе”


Салат “Капрезе”. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • моцарела в росолі - 2 кульки по 125 гр.
  • помідори середнього розміру - 3 шт.
  • свіжі листочки базиліка
  • оливкова олія
  • свіжомелений чорний перець
  • сіль
Салат “Капрезе”.

Приготування салату “Капрезе”:

Якщо в цьому салаті вам бракуватиме кислинки, – то можна скропити його лимонним соком, або бальзамічним оцтом.
Помідори нарізати кружальцями товщиною 5 мм.
Нарізані помідори.
Моцарелу також нарізати кружальцями товщиною 5 мм.
Нарізана моцарела.
На тарілку почергово викласти помідори з моцарелою.
Помідори викладені з моцарелою.
Посолити, поперчити.
Солимо і перчимо.
Полити оливковою олією.
Поливаємо оливковою олією.
Викласти листочки базиліка. Салат “Капрезе” готовий.
Салат “Капрезе” готовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий