четверг, 7 марта 2013 г.

Рулети з курячого філе


Рулети з курячого філе, мартаделли, твердого сиру приготовані з білим сухим вином.
Інгредієнти:
  • Куряче філе - 500-600 гр. (три грудинки).
  • Сир голандський - 80 гр.
  • Ковбаса мортаделла - 80 гр.
  • Біле сухе вино - 100 гр.
  • Орігано, розмарин.
  • Сіль, перець до смаку.
  • Оливкова олія для смаження.
Рулети з курячого філе. Інгредієнти.

Приготування:
Грудинку розрізати навпіл як на фото.
Розділене на половину куряче філе.
Злегка відбити, посолити, поперчити до смаку.
Солене і перчене куряче філе.
Зверху покласти шматок мортадели та сиру.
Шматок курячого філе з голандським сиром та мортаделою.
Закрутити в рулет і зафіксувати зубочисткою або ниткою.
Закручений рулет.
В окремій посудині змішати орігано і розмарин.
Суміш орігано і розмарину.
Запанірувати рулети спеціями.
Обвалюємо рулети в спеціях.
В розігірту сковорідку налити невелику кількість оливкової олії, потім викласти рулети і на середньому вогні обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Обсмажені курячі рулети.
Додати вино.
Додаємо білого сухого вина в сковорідку.
Накрити кришкою і протушити 5-7 хв. щоб частково випарувалось вино і соус трошки загус. Рулети з курячого філе готові.
Протушкувати до часткового випаровування вина.

Комментариев нет:

Отправить комментарий