Інгредієнти:
|
Приготування:
Грудинку розрізати навпіл як на фото.
|
Злегка відбити, посолити, поперчити до смаку.
|
Зверху покласти шматок мортадели та сиру.
|
Закрутити в рулет і зафіксувати зубочисткою або ниткою.
|
В окремій посудині змішати орігано і розмарин.
|
Запанірувати рулети спеціями.
|
В розігірту сковорідку налити невелику кількість оливкової олії, потім викласти рулети і на середньому вогні обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
|
Додати вино.
|
Накрити кришкою і протушити 5-7 хв. щоб частково випарувалось вино і соус трошки загус. Рулети з курячого філе готові.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий