Інгредієнти:
Тісто листкове дріжджове 500 г
Оливкова олія 10 мл
Борошно пшеничне 10 г
Томатне пюре 150 г
Базилік сушений 1 ч.л.
Розмарин листя ¼ ст.л.
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
Помідори червоні 300 г
Маслини без кісточок 100 г
Сир твердих сортів 200 г
Спосіб приготування:
Тісто розкачати на змащеному маслом і трохи посипаному борошном листі так, щоб воно рівномірно покривало його, а края трохи загиналися.
Тепер черга соусу. Можна використовувати томатне пюре з додаванням італійських трав (базилік, розмарин, чебрець, естрагон), або томатний соус від лечо, чи який інший. Соус треба рівномірно розподілити по основі з тіста.
Тепер викладаємо все, що буде начинкою. Це, звичайно, залежить від бажання.
Тепер піцу потрібно рясно посипати тертим сиром, можна додати зелені або сушених трав.
Печеться піца в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин. За цей час тонке тісто встигає підготуватися, сир добре розплавитися, а начинка прогрітися. Звичайно, найсмачніша ця піца в гарячому вигляді.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий