среда, 27 февраля 2013 г.

Суп з фрикадельками


Суп з фрикадельками. Рецепт приготування.
Інгредієнти на 3 л. води:
  • фарш - 500 гр. (250 гр. яловичого і 250 гр. свинячого)
  • картопля - 700 гр.
  • морква - 250 гр.
  • цибуля - 250 гр.
  • яйця - 1 шт.
  • лавровий лист - 2-3 шт.
  • зелень кропу і петрушки
  • перець духмяний і чорний мелений
  • сіль
Суп з фрикадельками.

Приготування:
*** За бажанням в суп з фрикадельками можна додати корінь петрушки.
В посудину викласти фарш. Додати подрібнену в блендері, чи натерту на дрібній терці цибулюяйцепосолити і поперчити.
Готуємо фарш для фрикадельок.
Все добре вимішати (вимішувати до тих пір, поки фарш не стане в'язким, приблизно 10 хв.).
Фарш готовий.
З готового фаршу наробити фрикадельки. Щоб фарш не прилипав до рук, періодично змочуйте їх у воді.
Робимо фрикадельки.
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
Нарізана кубиками картопля.
Моркву почистити, натерти на крупній терці.
Натерта на крупній терці морква.
Почистити цибулю і зробити надрізи навхрест (глибиною до половини цибулі).
Очищена цибуля.
В киплячу воду покласти картоплю.
Додаємо картоплю в каструлю.
Слідом покласти цибулю.
Додаємо цибулю в каструлю.
Зразу за цибулею покласти моркву, довести до кипіння, посолити. Хай все повариться 5 хв.
Туди ж додаємо моркву.
Потім додати в каструлю фрикадельки, варити ще 10 хв.
Додаємо фрикадельки.
Після цього додати лавровий лист і духмяний перець, поварити ще 5 хв. і відставити з вогню. Варену цибулю вийняти з каструлі. Суп з фрикадельками готовий.
Додаємо духмяний перець, лавровий лист і варимо ще 5 хв. Суп з фрикадельками готовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий