среда, 27 февраля 2013 г.

Шарлотка з яблуками


Яблучна випічкаЦей рецепт шарлотки з яблуками мав конкретне призначення – використати молоко, яке дуже несподівано і раптово прокисло. Чесно кажучи, наробити стільки смажених оладок, навіть якщо і з яблуками – це не так і легко. Плюс, смаження – це олія, додаткові калорії… Ну, самі розумієте. Шарлотка з яблуками – це прекрасна альтернатива яблучним оладкам. Мушу визнати, дуже непоганий рецепт. Вийшло смачно, з’їли швидко. Смачного!
Інгредієнти
2 яйця
1 скл. молока (кислого) або кефіру
2 ст.л. розтопленого масла
2 – 2,5 скл. борошна
1 скл. цукру
1 ч.л. розпушувачу
дрібка соди
дрібка солі
яблука – 600-700 г
Яблучна випічкаЦей рецепт шарлотки з яблуками мав конкретне призначення – використати молоко, яке дуже несподівано і раптово прокисло. Чесно кажучи, наробити стільки смажених оладок, навіть якщо і з яблуками – це не так і легко. Плюс, смаження – це олія, додаткові калорії… Ну, самі розумієте. Шарлотка з яблуками – це прекрасна альтернатива яблучним оладкам. Мушу визнати, дуже непоганий рецепт. Вийшло смачно, з’їли швидко. Смачного!
Інгредієнти
2 яйця
1 скл. молока (кислого) або кефіру
2 ст.л. розтопленого масла
2 – 2,5 скл. борошна
1 скл. цукру
1 ч.л. розпушувачу
дрібка соди
дрібка солі
яблука – 600-700 г
Приготування
Яблука для шарлотки потрібно почистити та нарізати скибками
Яйця збийте з цукром, додайте туди решту інгредієнтів: молоко, борошно, розпушувач, сіль, соду, розтоплене масло і все змішайте міксером
Вийде тісто консистенції сметани. Можна дати йому постояти хвилин 20, щоб сода почала реагувати з кислим молоком
Форму для випікання обмажте маргарином та обсипте сухарями. На дно форми налийте частину тіста, викладіть на нього половину яблук. Тут можна посипати їх корицею. Решту яблук перемішайте з тістом і викладіть у форму
Випічка з яблукамиВипікайте при температурі 180 градусів близько години
Після випічки посипте шарлотку цукровою пудрою. Смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді


Комментариев нет:

Отправить комментарий