среда, 27 февраля 2013 г.

Вінегрет


Вінегрет. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • картопля - 400 гр.
  • буряк - 300 гр.
  • морква - 200 гр.
  • ріпчаста цибуля - 150 гр.
  • квашена капуста (без соку) - 200 гр.
  • квашені огірки - 200 гр.
  • червона квасоля - 2 / 3 склянки
  • соняшникова олія
  • сіль, чорний мелений перець
Вінегрет.

Приготування вінегрету:
Квасолю відварити до готовності.
Відварюємо квасолю.
Також зварити буряк ...
Відварюємо буряк.
... і картоплю з морквою.
Відварюємо картоплю з морквою.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками.
Порізана дрібними кубиками цибуля.
Картоплю очистити і порізати кубиками.
Порізана кубиками картопля.
Буряк очистити, порізати кубиками.
Порізаний кубиками буряк.
Моркву очистити, порізати кубиками.
Порізана кубиками морква.
Квашені огірки також порізати кубиками.
Порізані кубиками квашені огірки.
Квашену капусту відтиснути від зайвої рідини.
Квашена капуста.
У велику посудину викласти всі підготовлені овочі (картоплю, цибулю, капусту, моркву, квасолю, огірки) крім буряка, заправити олією і перемішати.
Всі підготовлені овочі окрім буряка складаємо в миску і заправляємо олією.
Буряк також в окремій посудині заправити олією, перемішати ...
Порізаний буряк заправляємо олією і перемішуємо.
... і викласти в посудину до всіх овочів, посолити, поперчити ...
Додаємо буряк в миску і перемішуємо.
... і знову все ретельно перемішати. Вінегрет готовий.
Вінегрет готовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий